Yrityskuvaus

Laadukkaat kuvituskuvat tukevat brändiä

Laadukkaat ja mielenkiintoiset valokuvat ovat tärkeä osa yrityksen tai yrittäjän markkinointia, materiaaleja ja nettipresenssiä. Kuvaan esimerkiksi esittelykuvia, henkilökuvia, dokumentaarisia kuvia palveluista tai kuvia, joissa esitellään tuotettasi käytössä. Yrityskuvaus räätälöidään aina tapauskohtaisesti, yrittäjän ja yrityksen toiminta sekä kuvatarpeet huomioiden. Autan tarvittaessa kuvausten suunnittelussa jokaista yksityiskohtaa myöten, jotta lopputuloksena on teistä hyvin kertova kuvitus. Monipuolinen kuvapankki mahdollistaa kauniit kotisivut, mielenkiintoiset somepäivitykset ja kausittain päivitettävät myynti- ja edustussisällöt. Kartoitetaan yhdessä, millaisia kuvia tarvitsette ja laitetaan kuvapankki kuntoon!

Teen mielelläni myös erilaisia mainoskuvauksia ja teemakuvauksia. Toistaiseksi en ole kääntynyt uuden haasteen edestä, ja kuulen mielelläni erilaisista projekteista sekä yhteistöistä.

Koko päivän yrityskuvaus

Hinta 650 €

  • Kuvausaika max 8 h
  • Vähintään 40 kuvan galleria, joko valokuvaajan valitsemana tai yhdessä videoyhteydellä valiten, jolloin maksimimäärä on 40 ja lisäkuvat laskutetaan erikseen.
  • Lisätunnit 150 € + alv /alkava tunti.

Puolen päivän yrityskuvaus

Hinta 450 €

  • Kuvausaika max 3 h
  • Vähintään 20 kuvan galleria, joko valokuvaajan valitsemana tai yhdessä videoyhteydellä valiten, jolloin maksimimäärä on 20 ja lisäkuvat laskutetaan erikseen.

Yritys saa kuvauksista tuotettavat kuvat painokelpoisina, ilman vesileimoja ja vapailla käyttöoikeuksilla. Hintoihin lisätään alv ja matkakulukorvaus 0,45 €/km.

Kuvaukset suunnitellaan etukäteen videoyhteyden avulla tai puhelimitse, jotta kuvauspäivä sujuu mutkattomasti.

Tutustutaan lisää ja laitetaan yrityksenne kuvapankki kuntoon!

Valokuvaaja Kangasalta

Laadukas valokuva on korvaamaton muisto elämän tärkeimmistä hetkistä ja sen varrella kohdatuista ystävistä. Minulla on hyvin vahva tausta ja osaaminen dokumentaarisessa kuvaamisessa, mikä on vahvuus myös kotona kuvattaessa. Koen tärkeimmäksi tallentaa eläimen persoonan ja luonteen – sen jonkin pienen jutun, mikä tekee juuri tästä tyypistä niin erinomaisen! Onnistuneesta kuvasta välittyy valtavan paljon tunnetta ja persoonaa.

Perinteisiin poseerauskuviin saa ihan uudenlaista twistiä erikoisemmalla kuvauspaikalla tai hyödyntämällä erilaista rekvisiittaa tai tehosteita, kuten savupanoksia, jauhoja ja maaleja. Kaikki kuvaajan puolesta tarjotut rekvisiitat ja apuvälineet ovat hevoselle täysin turvallisia ja niiden käytöstä ohjeistetaan tarkemmin ennen kuvauksia.

Valitse kanavasi, niin tutustutaan vähän lisää ja järjestetään ikimuistoinen kuvauspäivä! Vaikka olen valokuvaaja Pirkanmaalta, toimin sopimuksen mukaan ympäri Suomen.