Dokumentaarinen kuvaus

Dokumentaarinen kuvaus ikuistaa arjen tähtihetket

Kutsu kuvaaja kylään!

Kuvausten ei tarvitse aina tarkoittaa puunaamista, prameasti pukeutumista ja tarkkaan aseteltuja kiiltokuvia. Dokumentaarinen kuvaus on loistava vaihtoehto treeneihin ja valmennuksiin, tai miksei vaikkapa arkisen tallipäivän ikuistamiseen rennosti ilman suorituspaineita. Halutessasi voin myös tulla mukaasi kisareissulle, mikäli haluat päiväkirjamaisesti ikuistaa jännittävän päivän aamun valmisteluista aina suorituksen jälkeisiin fiiliksiin. Näistä kuvauksista saat mittavan kuvapankin laadukkaita kuvia sosiaaliseen mediaan ja omien albumien kätköihin.

Dokumentaarinen kuvaus – 270 €

  • Päivään kuuluu kuvausaikaa noin kolme tuntia. Alkavat lisätunnit 100 €/h.
  • Kuvauksista saat valokuvaajan valitsemat vähintään 30 painokelpoista kuvatiedostoa.
  • Lisäkuvat 20 €/kpl.
  • Varausmaksu 90 € lukitsee päivän juuri sinulle. Loppusumma laskutetaan kuvauspäivänä.
  • Hintaan lisätään matkakulukorvaus 0,45 €/km.

Kuvaukset suunnitellaan etukäteen videoyhteyden avulla tai puhelimitse, jotta kuvauspäivä sujuu mutkattomasti. Valmennus- tai treenikuvauksen voi jakaa yhden kaverin kanssa.

Klinikan ja ohjattujen treenien kuvaus

Yhdistämällä ohjatut treenit valmiiksi paikalle tilattuun kuvaajaan, voitte tapahtuman järjestäjänä tarjota asiakkaille merkittävää lisäarvoa. Tulen mielelläni kuvaamaan esimerkiksi valmennusviikonlopun, klinikan tai muun ohjatun ryhmätreenin niin, että osallistujat saavat omia kuviaan käyttöönsä. Näin saatte myös tapahtuman järjestäjänä someen edustavaa ja laadukasta materiaalia, joilla mainostaa tulevia tilaisuuksia.

Osallistujakohtainen hinta ja kuvamäärä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Tutustutaan lisää ja ikuistetaan arkesi parhaimmillaan!

Valokuvaaja Kangasalta

Laadukas valokuva on korvaamaton muisto elämän tärkeimmistä hetkistä ja sen varrella kohdatuista ystävistä. Minulla on hyvin vahva tausta ja osaaminen dokumentaarisessa kuvaamisessa, mikä on vahvuus myös kotona kuvattaessa. Koen tärkeimmäksi tallentaa eläimen persoonan ja luonteen – sen jonkin pienen jutun, mikä tekee juuri tästä tyypistä niin erinomaisen! Onnistuneesta kuvasta välittyy valtavan paljon tunnetta ja persoonaa.

Perinteisiin poseerauskuviin saa ihan uudenlaista twistiä erikoisemmalla kuvauspaikalla tai hyödyntämällä erilaista rekvisiittaa tai tehosteita, kuten savupanoksia, jauhoja ja maaleja. Kaikki kuvaajan puolesta tarjotut rekvisiitat ja apuvälineet ovat hevoselle täysin turvallisia ja niiden käytöstä ohjeistetaan tarkemmin ennen kuvauksia.

Valitse kanavasi, niin tutustutaan vähän lisää ja järjestetään ikimuistoinen kuvauspäivä!