Tapahtumakuvaus

Kilpailija – oletko kyllästynyt sähköpostirumbaan ja kuvien metsästämiseen? Niin minäkin!

Naputtele tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin saat jatkossa kuvat suoraan sähköpostiisi, ilman yhden yhtä kyselyä. Jokaisen tapahtuman jälkeen yhteystiedot käydään läpi ja mikäli listalle ilmoitettu hevonen on päässyt kuviin asti, kilahtaa sähköpostiin linkki kuvakauppaan!

Pyrin lähettämään linkin aina 24h sisällä tapahtumasta (pl monipäiväiset tapahtumat), useimmiten vielä saman illan aikana.

Tervetuloa nykyaikaan,

kisakuvapalvelua koko rahalla.

Jättämällä tiedot alla olevaan lomakkeeseen, tulet jatkossa saamaan automaattisesti sähköpostia mikäli saan ilmoittamistasi hevosista kuvia tulevissa tapahtumissa. Sinun ei siis enää tarvitse lähetellä erikseen kyselyjä onko sitä tätä ja tota – kuinka kätevää! Voit tämän saman lomakkeen kautta myös päivittää tietojasi, jos esimerkiksi kilpailevat hevoset tai lajit vaihtuvat. Muista merkitä erityisesti hevosten viralliset (kilpailu)nimet ja sähköposti oikein.

Lomake ei uudelleenohjaa sinua minnekään. Tietojen lähettämisen jälkeen scrollaa takaisin lomakkeen alkuun, siellä näkyy vihreä ilmoitus jos lomakkeen lähetys onnistui. Ensimmäisen kerran tiedot lähettäessäsi saat lisäksi sähköpostiin varmistusviestin.

Tapahtuman virallinen valokuvaaja

Virallisen valokuvaajan tilaaminen tapahtumaan on erinomainen lisäpalvelu kilpailijoille, taaten samalla laadukkaat kuvat sponsoreille ja tapahtuman järjestäjän käyttöön. Unohda kiireessä otetut kännykkäkuvat ja täytä some tunnelmalla, laadusta tinkimättä!

Kuvaan tapahtumia pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta kiinnostavan ohjelman perässä lähden mielelläni pidemmällekin. Korvaus ja käytänteet sovitaan aina tapauskohtaisesti. Myös sponsorointi esimerkiksi kuvauslahjakorttien tai voittajakuvien muodossa on mahdollista.

Laita viestiä tulemaan, niin sovitaan yksityiskohdat kuntoon! Kuvaan hevostapahtumien lisäksi mielelläni muitakin lajeja.