Ale!

Treenikuvaukset Wääksyssä 20.8.

90,00 100,00 

Upea Kangasalla sijaitseva Wääksyn kartanon koulukenttä on näissä kuvauksissa avoin kaikille sunnuntaina 20.8.! Kauniit kivimuurit, aidaton kenttä ja hulppeat maalaismaisemat houkuttelevat jokaisen sisäisen dressage-ratsastajan esiin.

Treenikuvauksissa saat 45 minuutin vuoron, jolloin kenttä on vain ja ainoastaan sinun. Tämän vuoron aikana voit ratsastaa oman makusi mukaan normaalit treenit ja näyttää teidän parhaat liikkeet – myös ne, mitä ette ehkä vielä pääse kilpailuissa esittelemään. Seuraan treenejä kentän ulkopuolelta ja kuvaan koko tunnin ajan sekä perinteisiä ratsastuskuvia, että yksityiskohtia ja fiiliskuvia.

Hinta sisältää kenttävuokran 45min ajaksi ja laajan, monipuolisen gallerian kaikista onnistuneista kuvista. Voit tarvittaessa ottaa seuraponin kentän ulkopuolelle tai avustajan/valmentajan mukaan varmistamaan treenien onnistumisen. Kuvaus laskutetaan heti varauksen jälkeen, kuitenkin niin että eräpäivä on kuvauspäivän jälkeen. Maksua ei palauteta ellei kuvauspäivää jouduta perumaan kuvaajan takia, mutta voit myydä oman paikkasi eteenpäin jos estyt tulemasta.

Wääksyn muut ratsastusalueet eivät ole käytössä, mutta alku- ja loppukäynnit voi käydä kartanon ympärillä olevissa maastoissa.

Kuvausaika

09:00, 09:45, 10:30, 11:15, 12:00, 12:45, 13:30

Wääksyn asukas

Kyllä, Ei