Minikuvaus lupiineilla 26.6.2022

Tervetuloa Hämeenkyröön, ainutlaatuisen kauniiseen lupiinimereen kuvattavaksi! Ikuista hevosystäväsi purppuran ja vaaleanpunaisen eri sävyjen keskellä, joko seesteisissä potrettikuvissa tai satumaisissa vauhtikuvissa. Kuvauspaikalla on mahdollista hyödyntää myös hiekkamonttua ja mäntymetsää, mikäli haluat monipuolisen gallerian. Iltapäivän ja illan kuvausajat mahdollistavat meille tunnelmallisen ilta-auringon.

Yhden slotin aikana ehditään kuvaamaan korkeintaan kaksi hevosta, joko samalta omistajalta tai jos haluat ottaa kaverin mukaan. Lisää mahdollisen samalle kuvausajalle tulevan henkilön yhteystiedot kommenttikenttään. Kuvaushinta 120 € on per hevonen, ja sisältää 5 valitsemaasi kuvaa painokelpoisessa koossa. Kuvien valinnan yhteydessä on mahdollista myös ostaa lisäkuvia tai tilata taulu.

Kuvauksen tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen lisäksi vielä kuvaussopimuksen ja laskun, joiden kuittaaminen lukitsee valitsemasi kuvausajan.

Minikuvaus lupiineilla on tavallista edullisempi, sillä samaan aikaan järjestetään ns. ”Kuvaa mun kanssa”-ilta muille valokuvaajille. Osallistuvat valokuvaajat eivät ole velvollisia toimittamaan ottamiaan kuvia hevosten omistajille.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvausaika

17:00, 18:00, 19:00, 20:00