Studiokuvaus

Fine art studiokuvaus - 100 ‚ā¨

Somessa tutuksi tulleet mustataustaiset studiokuvat ovat saavuttaneet valtavan suosion Рeikä ihan suotta! Ajaton ja tyylikäs, taustaton kuva sopii erinomaisesti esimerkiksi seinälle isona tauluna.

Potrettikuvat tai taiteellisemmat esitykset voidaan kuvata mustalla taustalla missä tahansa, missä on oviaukko tai syvä katos. Mustan taustan lisäksi persoonallisia, tyylikkäitä otoksia pystytään ottamaan myös esimerkiksi ovea tai seinää vasten.

Tuotteen nimestä huolimatta kuvat otetaan luonnonvalossa, ilman studiojärjestelyjä.

Tilaa tyylikkäät studiokuvat

Studiokuvauksen hinta 100 ‚ā¨ /hevonen sis√§lt√§√§:

  • Enint√§√§n 1 h kuvausaikaa
  • Matkakulut 50 km asti, l√§ht√∂paikkana Tampereen Linnainmaa. Lis√§kilometrit 0,35 ‚ā¨/km.
  • Saat valita koevedoksista 3 kuvaa, jotka k√§sitell√§√§n huolellisesti ja jotka saat kahdessa koossa: someen ja painoon.
  • Lis√§kuvat ajankohtaisen kisakuvahinnaston mukaisesti.

Hinta sis. alv 24 %. Koevedokset lähetetään sen jälkeen, kun lasku kuittaantuu maksetuksi.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille räätälöity kuvauspäivä!

Kuvaukset pystytään syyskuusta huhtikuuhun järjestämään usein hyvin lyhyelläkin varoajalla. Kesäkuvaus kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä viikonloput täyttyvät nopeasti! 

Yhdistä pakettiin miljöökuvaus tai ota kaverit mukaan!

Voit my√∂s yhdist√§√§ samaan kuvaukseen kuvat milj√∂√∂ss√§ ja taustalla. Yhdistetyn kuvauksen hinta on 100 ‚ā¨, ja se sis√§lt√§√§ 2 studiokuvaa ja 3 kuvaa milj√∂√∂ss√§. Lue lis√§√§ milj√∂√∂kuvauksesta!

Mikäli samalle kuvauspaikalle saadaan vähintään kaksi hevosta (samalta tai eri omistajilta), laskee kuvauksen hinta 70 euroon per hevonen. Jos haluatte varata puolikkaan tai kokonaisen päivän isommalle talliporukalle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!