Frostbay Eden
hölmöilyponi

Machinegeweer Z4
tallin valtiatar

RF Jayjacama Greenbay
mamman kultalapsi

So Cleverly Determined SU!
kiukkukakara

Riiviöiden Rattori
oppipoika

Riiviöiden Ranttalityttö
pikkuprinsessa

Dizzy Miss Mess
toisen polven häirikkö

Baron Samedi
petollisen hurmaava

sirkuksen tirehtööri apulaisineen

Joukkoa iloista kaitsee täyspäiväisesti Mika, Mirsa ja Santtu.

Mika ei ehkä kuulu niihin elämänsä eläimille omistaneisiin, mutta eipä tuo täysin avutonkaan ole vaikka eteen lyötäisiin vähän isompikin nelijalkainen. Ammatiltaan Mika on kengittäjä, vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu Mirsan orjana toimiminen pääasiallisesti rikkoutunutta materiaalia korjaillen. Näppärän toverin käsittelyssä katkenneet laudat vaihtuvat rivakasti ehjiin ja tallin vuotava katto tilkitään ainakin väliaikaisesti. Tarvittaessa miekkonen selviää myös tallin asukkaiden huollosta, mikäli sievemmän puoliskon paikallepääsy on estynyt syystä tai toisesta. Luonteensa puolesta Mika ei ehkä viihdy isojen ihmisparvien (etenkään nuorten ja hevosilta haisevien sellaisten) hulinassa, mutta kyllä siitä jotain jutun juurta irti saa jos uskaltaa mennä koittamaan.

Pariskunnan terävämpi - ja luonnollisesti myös kaikessa parempi - puolisko on Mirsa, valtakunnan hallitsijatar ja villihevosten kesyttäjä. Luonteeltaan ja sanavarastoltaan vähän värikkäämpi hahmo, joka viihtyy etenkin kotipihalla mieluummin kolme numeroa liian isoissa remeleissä kuin ylihinnoitelluissa muotitakeissa. Eläinten kanssa rento mutta loppuun asti jämäkkä, antaa aivan varmasti samalla mitalla takaisin jos joku alkaa urputtamaan. Kisannut (ja kisaa välillä edelleenkin) isompiakin luokkia niin koulussa, esteillä kuin kentässäkin, mutta tyytyy nykyään vähän rennompaan kotihumputteluun. Kisoissa sitten vedetäänkin nuttura tiukalle, ja jos jokin tulee Mirsan ja ruusukkeen väliin, on syy ehdottomasti jossain muualla kuin ratsastajassa itsessään.

Irti päässeet villihevoset paimentaa kotiin uljas Santtu, loimien kauhu ja ihmisten riesa. Vuoden 2011 alkupuolella syntynyt, Sideshow Boy Wonderinakin tunnettu shelttiuros löytyy milloin mistäkin; välillä se posottaa pihaa ympäri ihan vain kaahailun riemusta, seuraavana hetkenä se on löytänyt jostain sopivan kevyen loimen riepoteltavaksi. Etenkin kurakeleillä kannattaakin pitää huolta ettei mitään pehmeää ja kevyttä ole saatavilla, tai kohta niiden hellyydenpuuskissa raadeltuja palasia saa keräillä vettyneestä lantalasta. Tuhoamisen ohella Santtu tykkää rapsutuksista, leikkimisestä, hevosista, ihmisistä, ruuasta, nukkumisesta, maastoilusta, ratsastuksesta, eläinlääkäristä, hiiristä, linnuista, lannasta, talikoista... Kaikesta, minkä kanssa voi harrastaa edes yksipuoleista kanssakäymistä. Eli kaikesta. Pikkuhauva lähteekin mielellään mukaan vähän pidemmillekin maastoreissuille, ja tulee aina tarpeen tullen kentän puolelle korjailemaan valmentajan sanomisia.kaikki sivuston materiaali © taffel, ellei toisin mainita
hahmokuvien lisenssi - ulkoasu © femm