Kotona.

Kun kaikki tavallinen on jo vähän nähty.

Laadukas valokuva on korvaamaton muisto elämän tärkeimmistä hetkistä ja sen varrella kohdatuista ystävistä. Minulla on hyvin vahva tausta ja osaaminen dokumentaarisessa kuvaamisessa, mikä on vahvuus myös kotikuvauksissa. Koen tärkeämmäksi tallentaa eläimen persoonan, luonteen, sen jonkin pienen jutun mikä tekee juuri tästä tyypistä niin erinomaisen, kuin tavoitella joka päivä jotain uutta, erilaista ja taiteellista. Onnistuneesta kuvasta välittyy valtavan paljon tunnetta ja persoonaa.

Perinteisiin poseerauskuviin saa ihan uudenlaista twistiä erikoisemmalla kuvauspaikalla tai hyödyntämällä erilaista rekvisiittaa tai tehosteita, kuten savupanoksia, jauhoja ja maaleja. Kaikki kuvaajan puolesta tarjotut rekvisiitat ja apuvälineet ovat hevoselle täysin turvallisia ja niiden käytöstä ohjeistetaan tarkemmin ennen kuvauksia.

Jätä viesti niin järjestetään yhdessä ikimuistoinen kuvauspäivä!
Jätä viesti niin järjestetään yhdessä ikimuistoinen kuvauspäivä!

Kotikuvauksen pohjahinta on 25€/omistaja + matkakulut 0,20€/km Tampereelta laskettuna. Koska tilauskuvaus on aina henkilökohtainen ja personoitu, koen mieluisammaksi myös hinnoitella ne yksilöidysti ennalta rajattujen pakettien sijaan. Kuvauksen jälkeen saa selattavakseen kaikki päivän otokset, joista valitaan kaikki halutut kuvat käsittelyyn. Lopullinen summa määräytyy valittujen kuvien yksikköhinnan mukaan, eli asiakas itse päättää kuvauksen onnistumisesta. Teemakuvauksissa hintaan lisätään kertakäyttöisten rekvisiittojen (jauhot, savupanokset) hankintahinta.

GET STARTED

0$

Kiitos, tiedot vastaanotettiin onnistuneesti!

Kotikuvauksen hinta

960px leveä kuva ei sovi esimerkiksi paperikuvien tekoon.

960px leveä kuva ei sovi esimerkiksi paperikuvien tekoon.

Pitkä sivu 2000px, riittää enintään noin A4-kokoisiin paperikuviin.

Pitkä sivu vähintään 3000px, riittää lähes mihin tahansa painotuotteisiin.


0$

Sinun täytyy täyttää kaikki tiedot

Jatketaan!

Kokonaishinta

Kuvauksen arvioitu hinta:

Summary

Kuvaus Info Määrä Hinta
Alennus:
Yhteensä:

Tilaukseen!

Valitse kanavasi.

TUTUSTUTAAN VÄHÄN LISÄÄ.

Heräsikö kysymyksiä, haluaisitko tilata oman kuvauksen vai kiinnostaako yhteistyökuviot? Kaikki sopii, laita viestiä tulemaan niin ratkotaan tämän päivän kysymykset!