Tapahtumassa.

Täytä some tunnelmalla.

Virallisen valokuvaajan tilaaminen tapahtumaan tarjoaa kilpailijoille pienen lisäpalvelun, mutta samalla myös takaa laadukkaat kuvat sponsoreille ja tapahtuman järjestäjän käyttöön. Kiinnostavissa tapahtumissa (näyttelyt, poni- tai kylmäveritapahtumat) on mahdollista myös pienimuotoiseen sponsorointiin esimerkiksi lahjakorttien tai voittajakuvien muodossa. Kysy lisää!

Oletko sinäkin jo kyllästynyt sähköpostirumbaan ja kuvien metsästämiseen? Niin minäkin!

Naputtele tietosi sivun lopussa olevaan lomakkeeseen, niin saat jatkossa kuvat suoraan sähköpostiisi, ilman yhden yhtä kyselyä. Jokaisen tapahtuman jälkeen yhteystiedot käydään läpi, ja mikäli listalle ilmoitettu hevonen on päässyt kuviin asti, kilahtaa sähköpostiin linkki kuvakauppaan parhaimmillaan jopa muutamien tuntien sisällä tapahtuman loppumisesta.

Tilaa kisakuvat suoraan sähköpostiisi!
Tilaa kisakuvat suoraan sähköpostiisi!

Tervetuloa nykyaikaan.

KISAKUVAPALVELUA KOKO RAHALLA.

Jättämällä tiedot alla olevaan lomakkeeseen, tulet jatkossa saamaan automaattisesti sähköpostia mikäli saan ilmoittamistasi hevosista kuvia tulevissa tapahtumissa. Sinun ei siis enää tarvitse lähetellä erikseen kyselyjä onko sitä tätä ja tota – kuinka kätevää! Voit tämän saman lomakkeen kautta myös päivittää tietojasi, jos esimerkiksi kilpailevat hevoset tai lajit vaihtuvat. Muista merkitä erityisesti hevosten viralliset (kilpailu)nimet ja sähköposti oikein.
Lomake ei uudelleenohjaa sinua minnekään. Tietojen lähettämisen jälkeen scrollaa takaisin lomakkeen alkuun, siellä näkyy vihreä ilmoitus jos lomakkeen lähetys onnistui. =) Ensimmäisen kerran tiedot lähettäessäsi saat lisäksi sähköpostiin varmistusviestin.